Nog 4 dagen! - Reisverslag uit Leeuwarden, Nederland van Andrea Bos - WaarBenJij.nu Nog 4 dagen! - Reisverslag uit Leeuwarden, Nederland van Andrea Bos - WaarBenJij.nu

Nog 4 dagen!

Door: Andrea

Blijf op de hoogte en volg Andrea

01 Januari 2010 | Nederland, Leeuwarden

Allereerst, gelukkig nieuw jaar allemaal!

Nog een paar dagen en dan is het zover! Aanstaande dinsdag vertrek ik naar Singapore om daar een semester te studeren. Ik ben ongeveer begin mei klaar en dan heb ik nog twee maanden om in Azië te reizen! Ik vertrek dinsdag om 13 uur en vlieg via Hongkong naar Singapore, waar ik word op gehaald door een student van de National University of Singapore, erg fijn! Donderdag is er een international student orientation en maandag 11 januari begint mijn semester daar alweer!

Voor iedereen die op de hoogte wil blijven van mijn avonturen in Singapore, je kan links je e-mail adres invoeren, dan krijg je automatisch een email als ik weer eens een nieuw bericht plaats!

Andrea

• 02 Januari 2010 - 11:55

Jeltsje:

Jee, ik ben de eerste om op je weblog te reageren!

Heel veel plezier hier de laatste dagen, ik denk dat schaatsen er niet echt in zit.. Hier in Groningen sneeuwt het in ieder geval alweer flink!

Kus van Jeltsje

• 03 Januari 2010 - 20:11

Eline:

Hey Andrea,

Klinkt super vet allemaal. Fijne vlucht alvast!

x

Eline

• 03 Januari 2010 - 20:11

Eline:

Hey Andrea,

Klinkt super vet allemaal. Fijne vlucht alvast!

x

Eline